Velkommen til Stereo Studios cd-side. Her finder du altid et af de bedste udvalg af cd'er på nettet. Vores sortiment er rigtig stort, og vi har altid mange forskellige plader til salg i alle genrer. Så uanset om du er til pop, rock, rap eller noget helt fjerde, finder du til enhver tid med sikkerhed masser af interessante titler.

CD nyheder

Mest solgte CD'er

Udvalgte CD tilbud

Kommende CD udgivelser

Børnemusik på CD

De bedste cd'er til de bedste priser

Vi har både den allernyeste musik med tiden største stjerner og fedeste udgivelser samt fede albums fra en svunden tid. Det er lige meget, om du er til Lady Gaga eller Pink Floyd - og alt derimellem - så kan du nemt finde en masse dygtige kunstnere og deres plader på denne side. Så nemt som ingenting.

Nem navigation

Leder du efter noget specielt? Eller vil du gerne bare kigge lidt rundt og udforske vores brede sortiment? Lige meget hvad, så er det nemt at finde rundt og navigere på vores cd-side.

Du kan f.eks. vælge mellem vores mange genrer i menuen til venstre. Her ses hele vores store udvalg af god musik og fede plader inddelt efter genre. På den måde kan du nemt udforske netop den slags musik, som du bedst kan lide.

Du kan også kigge på, hvilke udgivelser der bliver solgt flest af lige nu, se udvalgte tilbud eller browse de nyeste releases. Vi har også kategorier for kommende albums, særlige anbefalinger fra Stereo Studio og bokssæt. Kort sagt flere gode genveje til den bedste musik.


I menuen til venstre kan du også sortere efter format. Leder du fx efter bokse med to, tre eller fire cd'er, finder du det her. Og er prisen det væsentlige, er det også let og overskueligt at inddele efter prisklasser.

Vi hjælper gerne

Det er ikke altid nemt at finde rundt i en verden af musik, cd'er, bokssæt og kommende udgivelser. Især ikke med vores enorme udvalg. Derfor har man sommetider brug for lidt hjælp. Og den tilbyder vi gerne.

Under Kundeservice kan du som oftest finde svar på de fleste spørgsmål og det, som du er i tvivl om. Hvis du ikke finder svar her, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar til at gøre dit cd-køb nemmere. Alternativt kan du selvfølgelig også møde op i en af vores mange Stereo Studio-butikker rundt om i landet. Her vil vores ansatte altid møde dig med et smil og rådgive dig, såfremt du har brug for det. De elsker nemlig musik lige så meget som dig. Og det smitter.