Velkommen til Stereo Studios side med PS3 spil. Vi har gjort en stor indsats for at samle alle de spil som vores kunder godt kan lide, på denne side. Vi har både skydespil, bilspil, rollespil og meget, meget mere. Uanset hvad du er mest til, så kan du hurtigt og nemt finde noget for din smag hos os.

PS3 spil nyheder

Aktuelle PS3 tilbud

Kommende PS3 spil

Mest solgte PS3 spil

Tilbehør til din PS3

Alle de bedste PS3 spil

Vi udbyder altid vores produkter til yderst konkurrencedygtige priser, så du får svært ved at finde dem billigere. Du bliver heller ikke snydt med hensyn til at handle over nettet. Du kan altid stole på, at det er uden risici at købe en masse gode spil hos os, og hvis du køber for over 600 kr., får du fri forsendelse med i købet. Det er da et tilbud, der er svært at modstå!

Nemt at finde dine favoritter

Når man har så mange gode PS3 spil på lager, som vi har, kan det ofte være svært for dig som kunde at få overblik over dem alle. Derfor har vi gjort det rigtig nemt at sortere, udvælge og søge målrettet efter netop den slags udgivelser, som du sætter pris på.

I menuen til venstre kan du eksempelvis vælge at få vist spil ud fra en række parametre. Fx efter genre, prisklasse, kategori eller aldersmærkning. På den måde kan du nemt prioritere, alt efter hvad du er mest til, og hvad du leder efter.

De forskellige kategorier er også præsenteret på forsiden. Har kan du vælge mellem de nyeste udgivelser, mest solgte eller måske særlige tilbud. Du kan også se på kommende udgivelser og alt det fede tilbehør til PS3.

Den bedste service til dig

Vi sætter en ære i, at det skal være så simpelt og problemfrit som muligt at handle hos Stereo Studio. Der er dog stadig sommetider, hvor vores kunder har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Derfor kan du altid klikke på 'Kundeservice'-banneret øverst på siden. Her kan du finde svar på mange af de ting, som vi får spørgsmål til.

Finder du ikke dit svar der, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte. Her vil vores dygtige og hjælpsomme personale altid gerne hjælpe dig med at få svar på de ting, du har spørgsmål til.

Er du mere til personlig betjening ansigt til ansigt, klares det også nemt. Du skal bare møde op i en af vores butikker rundt om i landet, og så vil vores erfarne butiksmedarbejdere hellere end gerne hjælpe dig med at finde netop det spil, du leder efter. Du finder forretninger og åbningstider under 'Kundeservice'.