Velkommen til Stereo Studios musikside. Her finder du nyt og gammelt, poppet og rock'et. Uanset hvad du leder efter, er der gode chancer for, at vi har musik lige til din smag. Det er lige meget, hvilken genre du bedst kan lide, så har vi helt sikkert et bredt udvalg med god lyd til ørerne fra din yndlingskunstner.

Nye CD udgivelser

Udvalgte CD tilbud

Kommende CD udgivelser

Mest solgte CD'er

Nye LP udgivelser

Musik på DVD og Blu-ray

Al slags musik hos Stereo Studio

Her på siden kan du se, hvilke cd'er der sælger bedst lige nu, udvalgte tilbud og kommende udgivelser, så du altid kan forudbestille den plade, som du med længsel ser frem til. Du kan desuden se, hvilke cd'er der er nyest på markedet, finde bokssæt og se vores seneste anbefalinger af kvalitetsmusik fra nogle af verdens dygtigste kunstnere.

Mere end bare cd'er

Musik er ikke 'bare' en cd. Det er så meget mere, og det skal du selvfølgelig ikke snydes for, når du handler her på siden. Langt fra endda. Vi tilbyder nemlig meget mere end kun cd'er. Vi har fx en kæmpestort udvalg af LP'er i adskillige genrer og prisklasser, så du kan dyrke det nostalgiske og retro med en LP samling, som dine musikkammerater bliver grønne af misundelse på.

Men det stopper ikke der. For selvom lyden naturligvis er utrolig vigtig, så er det visuelle udtryk sommetider i lige så høj grad en del af en kunstners udtryk. Det ved enhver musikelsker. Derfor skal du da heller ikke snydes for at kunne opleve det bedste af det bedste, og i vores webshop kan du derfor købe et væld af DVD og Blu Ray-udgivelser, så du kan få koncerterne med de store kunstnere med hjem i stuen. Selvfølgelig til nettets bedste priser.

Bedre service findes ikke

Nogle gange kan musikudvalget være lidt af en jungle. Men frygt ej. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Hvis du ikke finder svaret direkte på siden, er du mere end velkommen til at kontakte vores kompetente team i kundeservice, der gerne besvarer spørgsmål og hjælper dig videre. Du er naturligvis også altid velkommen i vores mange butikker rundt om i landet, hvor vores velinformerede personale også kan hjælpe dig.

Det med god kundeservice er ikke bare noget, vi siger. Det siger I – kunderne – nemlig. Vores trustscore hos TRUSTPILOT er på 9 ud af 10, og over 2500 mennesker har skrevet en anmeldelse om os. Det er din garanti for god service. Og køber du produkter for over 600 kr., er leveringen ganske gratis – og selvfølgelig lige så hurtig, som den altid er!